20 C
Tirana
Sunday, June 24, 2018

Pasi të lexoni këtë, nuk do të përdorni kurrë qese plastike për të mbështjellë...

Qesja plastike është një objekt i përdorur gjerësist në kuzhinë. Ajo përdoret kryesisht për të mbështjellë ushqimet. Padyshim, shumica e njerëzve e kanë një të tillë në shtëpi. Debatet mbi përdorimin e saj kanë...

Si të pastroni dhe të shkëlqeni tenxheret e djegura

Mos mendoni që enët e djegura nga gjellrat nuk pastrohen më dhe nuk shkëlqejnë më si më parë. Zgjidhja gjendet në një truk të lehtë: Mbushim tenxheren ose tiganin e djegur me ujë dhe e vendosim...

Të Fundit