19 C
Tirana
Wednesday, August 15, 2018

Një ushtrim 5 minutësh që do të transformojë trupin tuaj në 30 ditë!

Bërja e pompave është një nga llojet më të njohura dhe më efektive të stërvitjes në mbarë botën. Një stërvitje që përfshin pompat ndihmon për të ushtruar jo vetëm muskujt tuaj por edhe shpatullat,...

Lodhuni kot! Meshkujt nuk i kuptojnë këto gjëra rreth menstruacioneve

Kemi shumë dëshirë t’ua shpjegojmë: Ditët e menstruacioneve janë të dhimbshme për shumë gra, për të mos folur për humorin e keq. Sa herë jeni ndier të pakutptuara nga partneri/shefi/miku kur është fjala për...

Pozicione të thjeshta Yoga që ju ndihmojnë ta keni barkun petë

Deri tani dinim gjërat më elementare të yogës: që të s’lodh, të rregullon qëndrimin e trupit dhe elasticitetit. Por a na ndihmon yoga për të humbur kile? Përgjigja është po. Çfarëdolloj ushtrimi. yoge që të...

Ushqimet që ndikojnë në gjatësinë e fëmijës suaj

Zhvillimi i fëmijëve në moshe te hershme (deri 7 vjec) është më i ngadalshëm se sa gjatë foshnjërisë  (sidomos në vitin e parë të jetës). Në mënyrë të veçantë, pesha e fëmijës deri në moshën...

5 truke të thjeshta për një qafë të hollë

Qafa duhet të ketë vëmendjen e duhur po aq sa edhe pjesa tjetër e trupit, duke e pastruar dhe hidratuar çdo ditë, pasi ajo kërkon vëmendje më të veçantë, njëlloj si lëkura e fytyrës. Të...

Kur duhet evituar palestra?

Ja, cilat janë momentet ku duhet t’i thoni ‘jo’ palestrës, sipas “Huffington Post”; në rast se do të keni këto pesë probleme jeni të justifikuar për të lenë palestrën dhe aktivitetin tuaj fizik. Kur jeni...

Të Fundit