20 C
Tirana
Sunday, June 24, 2018

Rregullimi i shtratit është hapi i parë drejt suksesit. Motivet pse

Pikërisht kështu: të rregullosh shtratin në mëngjes është hapi i parë drejt të qenit një lider! Janë shumë të ndryshme mendimet e psikologëve në këtë drejtim, por shumë prej tyre e konsiderojnë si një...

Këto gjëra duhet t’i hiqni patjetër nga shtëpia, po ju stresojnë pa e kuptuar

Disa njerëz kalojnë shumë kohë në shtëpi, ndërsa disa të tjerë e kanë shtëpinë hotel. Në cilido grup të bëni pjesë, gjërat që keni në shtëpi ju stresojnë ose ju lumturojnë. Sipas ekspertëve, janë...

Mos thuaj që i ke hyrë shtëpisë me themel, nëse nuk pastron këto gjëra

Të paktën një herë në javë i dëgjon gratë të thonë: I hyra shtëpsisë me themel. Dhe tani që jemi në pranverë shtëpia kërkon një pastrim të thellë, pasi dimri të themi të drejtën,...

Nëse nuk i bëni këto gjëra, atëherë lumturia është e garantuar

Njerëzit e lumtur kanë disa karakteristika dhe tipare, të cilat i dallojnë nga të tjerët! Po çfarë konkretisht?   Ata nuk e krahasojnë veten më të tjerët Brené Brownka thënë: “Krahasimi vret gëzim, qëndro në korsinë tënde”....

Intervistë për punë? Ja ç’duhet t’i thoni shefit të ardhshëm!

Kurthi: Ki parasysh faktin që 80% e intervistave të punës fillojnë me këtë pyetje “të pafajshme”. Kandidatë të papërgatitur për pyetjen, përgjigjen duke rikujtuar historinë e jetës së tyre, të punës apo çështje personale. Përgjigja më...

Psikologia: Shenjat e një zhvillimi jonormal tek fëmijët. Kur duhet të shqetësohet prindi?

Jeni një prind, e jo një mjek apo shkencëtar, por kur flitet për fëmijën tuaj, eksperti më i rëndësishëm jeni ju. Më mirë se kushdo e njihni atë fytyrë të vogël dhe mund të...

Njerëzit që e nisin ditën me këto mendime janë më të lumturit!

E kujt nuk do t’i pëlqente ta niste ditën bukur! Por problemet e ndryshme dhe stresi duket se dominojnë nga mëngjesi deri në darkë. Megjithatë, pak doza optimizmi dhe këto shtatë mendimet e mëposhtme...

Keni një fëmijë të llastuar? Ja ku keni pesë këshilla të arta

Ndoshta nuk kujtoheni, por keni qenë dhe ju fëmijë më parë! Kështu që prindër, gjyshër, komshinj e të afërm të fëmijëve, tregohuni të duruar edhe pse sjellja e tyre mund t’ju duket e ekzagjëruar...

Gra, kurrë mos ia bëni këto gjëra gjoksit tuaj

Për një grua, mbajtja e një shëndeti të mirë të gjoksit ka rëndësi të madhe për të shmangur dëmtimet e mundshme shëndetësore. Prandaj zonja, kurrë mos ia bëni këto gjëra gjoksit tuaj: Recipeta me masë të...

Aplikoni këtë serum para se të flini dhe lëkura juaj do të duket si...

Kujdesi ndaj fytyrës është primar për çdo femër. Vetëm kështu ato do të mund të kenë një lëkurë të pastër dhe pa asnjë problem. Përzgjedhja e produkteve është poashtu shumë e rëndësishme sepse ndikon...

Të Fundit