Gërshetat, stilimet më romantike të pranverës. Ja modelet më trendy të stinës

Dëshirë për gërsheta? Janë stilimet më të sofistikuara dhe njëkohësisht më komode? Cilat do të jenë trendet e gërshetit këtë pranverë? Duhet të frymëzohemi nga të famshmet! Në fotot më poshtë do të shihni modelet më ‘in’ të VIP-ave dhe bëni zgjedhjen tuaj!

Saorise Ronan
Elizabeth Olsen
Angel Parker
Hailey Baldwin
Janet Jackson
Lady Gaga
Millie Boby Brown
Nikki Red
Joan Smalls
Rosamund Pike

Copyright shije.life/ Ndalohet kopjimi dhe riprodhimi i paautorizuar i materialit