Ca gjëra na i kanë mësuar gabim në ekonominë shtëpiake. Ja si rregullohen këto probleme tek rrobat

Mirë është të dish si përdoret peri dhe gjilpëra, por jo gjithmonë gjen përdorim në rastet e problemve me vesh mbathje. Në videon më poshtë do të mësoni se si zgjidhen disa prej problemeve më të zakonta me veshjet si grisjet, vrimat, ngjitja e çamçakëzëve apo zvogëlimi i rrobave prej deveje. Për rastin e kësaj të fundit, videoja propozon një zgjidhje shumë interesante: futini rrobat në një legen me ujë të ngrohtë dhe shtoni pak balsam flokësh. Më pas thajini veshjet dhe do të shihni se do të jenë zgjeruar sërish.

Copyright shije.life/ Ndalohet kopjimi dhe riprodhimi i paautorizuar i materialit