Një ushtrim 5 minutësh që do të transformojë trupin tuaj në 30 ditë!

Bërja e pompave është një nga llojet më të njohura dhe më efektive të stërvitjes në mbarë botën. Një stërvitje që përfshin pompat ndihmon për të ushtruar jo vetëm muskujt tuaj por edhe shpatullat, në fakt, të gjitha muskujt në trupin tuaj.

 

Një ushtrim 5 minutësh që do të transformojë trupin tuaj në 30 ditë

 

Pra, në rast se nuk i keni provuar t’i bëni ato, tashmë këtu është një plan i thjeshtë për tu bërë me disa pika që do t’ju ndihmojnë të ndiheni shkëlqyeshëm. Ju merr vetëm 5 minuta kohë.

 

/Shije.life